Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 400 g falukorv
  • 1 msk Norrmejerier Smör
  • 2 röda lökar
  • 2 paprikor, gärna olika färger
  • 2½ dl Norrmejerier Matlagningsgrädde
  • 2 msk tomatpuré
  • salt och peppar

Gör så här

Skala och skär löken i klyftor, paprikan i bitar och korven i cm tjocka stavar. Fräs alltsammans i smör i en stekpanna. Häll över grädde och låt det puttra ett par minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris eller pasta.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.