Till Norrmejerier startsida
Liten renstekssallad med löjromsfraiche

Liten renstekssallad med löjromsfraiche

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(24 röster)

Ingredienser

  • 4 msk Norrmejerier crème fraiche
  • 2 rågade msk löjrom eller tångkaviar
  • 50 g blandad sallad, gärna med ruccola
  • 2 röda äpplen
  • 8 skivor rökt renstek
  • 1 msk pumpakärnor

Gör så här

Blanda crème fraiche och löjrom. Skölj salladen och slunga den torr. Skär äpplena i tunna klyftor. Arrangera sallad och äpplen på tallrikar. Forma rensteken som ”rosor” och lägg en klick löjromsfraiche i varje ros. Lägg upp på salladen. Strö över lite pumpafrön och servera.

Andra gillade även:

Allt om norrländsk ost

När du väljer ost från dina norrländska mjölkbönder är du samtidigt med och gynnar vårt gemensamma Norrland. Men hur går det till egentligen? Och varför är det hål i osten egentligen? Här hittar du allt om våra norrländska ostar.

Allt om norrländsk ost

Laktosfritt från Norrland

Det finns massor med goda laktosfria produkter för dig som vill göra det bästa valet. Både för dig och hela vårt älskade Norrland. Har du koll på dina norrländska mjölkbönders goda laktosfria sortiment?

Läs mer

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott

Norrländsk njutning i alla väder

Har du provat chokladmjölk från dina norrländska mjölkbönder? Den är lika god varm som kall och passar perfekt som vardagsnjutning oavsett väder, året om.

Läs mer