Till Norrmejerier startsida
Mammas Carbonara

Mammas Carbonara

Receptet kommer från Micke Larsson i Landskrona

Mängd: 4 portioner

4/5
(1 röster)

Ingredienser

  • 3 pkt bacon
  • 1 st purjolök
  • 2 st paprika
  • 1 st burk svamp
  • 5 dl Norrmejerier Matlagningsgrädde
  • vitlöksalt
  • svartpeppar

Gör så här

Skiva bacon,purjolök och paprika i bitar. Fräs bacon och tillsätt purjolök och svamp. Häll i matlagningsgrädden och sist paprikan och kryddorna. Låt sjuda några minuter, smaka av. Serveras tillsammans med pasta. Smaklig måltid och lycka till!

Produkter i receptet:

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.