Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 1 dubbel espresso
  • 3 dl Norrmejerier Mjölk 3%
  • 1 cm chokladtopping (eller 1-2 msk Oboy)
  • Norrmejerier Vispgrädde
  • kakao

Gör så här

Blanda espresson och chokladen i ett högt glas. Fyll upp med ångad eller vispad varm mjölk. Toppa med vispad grädde och pudra med kakao. Vira gärna en servett runt glaset och servera med en lång sked.

Tips:

Om du inte har espresso hemma kan du istället ta samma mängd extra starkt vanligt kaffe. En dubbel espresso är ca 6 cl.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.