Chokladtårtbotten
Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret tillsammans med mjölken och häll över äggblandningen. Blanda de torra ingredienserna, sikta ner dem i smeten och rör om försiktigt.
Häll i en smord form, ca 20 i diameter, och grädda i ca 35 minuter på 175.
Hallonmousse
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Låt hallon och socker koka upp och rör sedan i gelatinbladen. Låt blandningen svalna och rör sedan ner den i den vispade grädden.
Tobleronefluff
Värm upp grädden på låg värme, men låt den inte koka. Lägg sedan i chokladen och rör om så att chokladen smälter helt. Låt blandningen stå kallt i minst fem timmar eller över natten och vispa sedan blandningen till ett tjockt fluff.
Chokladfrosting
Vispa smöret länge så att det blir riktigt ljust och fluffigt. Blanda i de övriga ingredienserna och vispa sedan en stund till så att allt blir välblandat.
Montering
Dela tårtbotten i tre lika stora delar. Varva bottnarna med moussen och fluffet och spackla sedan hela tårtan med chokladfrostingen. Klä därefter in tårtan i röd marsipan och dekorera med Modos logga gjord i marsipan.