Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 12 lasagneplattor
  • 1-2 humrar à 300 g
  • eller 250 g kräftstjärtar
  • 1 zucchini
  • 2 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 1 msk hummerfond
  • salt och peppar

Gör så här

Rensa hummern och skär köttet i mindre bitar. Skär zucchinin i tunna skivor. Koka zucchinin i lättsaltat vatten i en minut. Häll i durkslag och låt rinna av. Koka lasagneplattorna i rikligt med lättsaltat vatten. Häll lite olja över lasagneplattorna när du häller av dem i durkslaget så de inte klibbar ihop. Blanda och värm grädde och hummerfond. Varva lasagneplattor med hummerkött, zucchiniskivor och grädde. Garnera med dillvippor och servera på en gång.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.