Till Norrmejerier startsida
PaPardelle med krabba och chili

PaPardelle med krabba och chili

Mängd: 4 portioner

4,5/5
(11 röster)

Ingredienser

  • 500 g papardelle eller annan pasta
  • 2 avokado
  • 2½ dl Norrmejerier Pastagrädde
  • 2 burkar krabba á 170 g
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1-2 grön chili i tunna skivor
  • saft av ½ lime salt och nymalen vitpeppar
  • 4 msk hackad dill

Gör så här

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär avokadon i tärningar. Koka upp pastagrädden och blanda i krabbkött, vitlök och chili. Smaka av med lime, salt och peppar.Vänd i avokadon.Häll av pastan i durkslag och blanda sedan med krabbsåsen. Strö över hackad dill.

Produkter i receptet:

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott