Till Norrmejerier startsida
Pepparrotsgräddfil med kapris

Pepparrotsgräddfil med kapris

Syran från citronen tar fram smaken av pepparrot. Gudomligt gott till lax.

Mängd: 4 portioner

4/5
(31 röster)

Ingredienser

  • 4 cm färsk pepparrot eller 2 msk på tub
  • 3 dl Norrmejerier Gräddfil
  • 1/2 msk saft av citron
  • 2 msk coctailkapris
  • salt och peppar

Gör så här

Skala och riv den färska pepparroten fint. Blanda med gräddfil och smaka av med saft av citron samt salt och peppar. Garnera med coctailkapris.

Produkter i receptet:

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.