Tårtbotten:
Geishafluff:
Hallonmousse:
Vit marängsmörkräm:
Geisha fluff:
Smält geisha tillsammans med grädde i en kastrull. Det får inte koka. Ställ i kylen helst över natten så att det blir riktigt kallt. Vispa sedan upp till ett fast fluff.
Tårtbotten:
Sätt ugnen på 175gr
Smöra en 24cm kakform med avtagbar kant. Sätt bakplåtspapper runt kanterna som en krage så att inte kakan sväller över formen.
Vispa ägg och socker vitt och riktigt pösigt. Blanda de torra ingredienserna och sikta ner i äggvispet, blanda lätt utan att vispa. Grädda längst ner i ugnen ca 35 minuter, kolla med en provsticka.
Hallonmousse:
Blanda hallon och snabbmarsanpulver ställ i kylen ca 1 timma. Blanda sedan med 4 dl hårt vispad grädde.
Marängsmörkräm:
Blanda äggvitor, strösocker och citronsaft i en rostfri bunke. Vispa kraftigt över kokande vattenbad tills den uppnått ca 65 grader. Marängen ska tjockna. Tag av marängen från värmen och vispa med hög hastighet tills den svalnat. Det tar ca 10 minuter. Tillsätt sedan smöret i omgångar under långsam omrörning.
Dela tårtbotten i tre delar. Lägg på ett lager hallonmousse. Och geishafluff på nästa lager. Spackla hela tårtan med marängsmörkrämen så den blir slät och ställ i kylen. Kavla marsipanen så du får ett lock att täcka tårtan med. Sen är det bara Dora och Pippi kvar! Klart!