Till Norrmejerier startsida
Prinskorv- och köttbullespett

Prinskorv- och köttbullespett

Mängd: 4 portioner

2,5/5
(5 röster)

Ingredienser

  • 8 grillpinnar
  • 2 dl Norrmejerier crème fraiche
  • 2 msk sweet chilisås eller ketchup
  • 8 prinskorvar
  • 16 -24 köttbullar
  • 1 msk Norrmejerier Smör
  • 8 färsk minimajs
  • ½ gurka
  • 1 paprika
  • 8 cocktailtomater

Gör så här

Blanda crème fraiche med sweet chilisås. Skåra prinskorvarna i varje ände. Stek prinskorv och köttbullar i en stekpanna med lite smör. Koka majsen ett par minuter i lättsaltat vatten. Skär gurkan i stavar och paprikan i bitar. Varva grönsakerna med prinskorvarna och köttbullarna. Servera med crème fraichesåsen.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.