Till Norrmejerier startsida

Annons

Ingredienser

  • 2 rödlökar
  • 2 paket renskav á 240 g
  • 4 dl Norrmejerier Crème Fraiche Champinjon-Kantarell
  • salt och peppar

Gör så här

Skala löken och skär den i tunna klyftor. Stek den i smör i en stekpanna på låg värme tills den är mjuk och glansig. Hetta upp smör i en annan stekpanna och bryn renskaven. Blanda lök och renskav. Salta och peppra. Blanda i crème fraiche och låt puttra ihop någon minut.
Servera med pressad potatis och rårörda lingon.

Andra gillade även:

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.