Till Norrmejerier startsida
Roséendive med grönmögelostmousse, valnötter och granatäpple

Roséendive med grönmögelostmousse, valnötter och granatäpple

Mängd: 4 portioner

4/5
(3 röster)

Ingredienser

  • 100 g grönmögelost
  • 2 msk Norrmejerier Crème Fraiche
  • 1 litet granatäpple
  • 1 dl valnötter
  • 2 roséendiver

Gör så här

Mosa grönmögelosten med crème fraiche.
Dela granatäpplet och pilla ut kärnorna mellan de tunna hinnorna. Rosta valnötterna i en torr stekpanna. Lägg upp endivebladen på ett serveringsfat. Klicka på lite ostmousse.
Strö över valnötter och granatäpplekärnor.

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.