Till Norrmejerier startsida
Ruccolaomelett med ost och skinka

Ruccolaomelett med ost och skinka

Mängd: 4 portioner

4/5
(1 röster)

Ingredienser

  • 6 ägg
  • 2.5 dl Norrmejerier Matlagningsgrädde
  • 100 g tärnad ost
  • salt och peppar
  • 200 g strimlad skinka
  • en klick Norrmejerier Smör
  • ruccola
  • tomater

Gör så här

Vispa ihop ägg och grädde och ost. Krydda med salt och peppar. Fräs skinkan i lite smör och slå på äggröran. Låt sen stelna, på låg värme under försiktigt omrörning. Vänd ned en näve ruccola i omeletten. Lägg upp på tomat och ruccolabädd.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.