Till Norrmejerier startsida
Scrambled pancakes

Scrambled pancakes

Äggröra och pannkakor på samma gång! Unna dig något riktigt gott, en härlig norrländsk drömfrukost. När det är svårt att välja tar du både och!

Mängd: 2 port

3,5/5
(35 röster)

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1 dl Norrmejerier Vispgrädde 40 %
  • 2 msk mandelmjöl
  • 1 tsk fiberhusk (kan uteslutas)
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 nypa salt
  • Norrmejerier Smör att steka i
  • Färska bär och Norrmejerier Vispgrädde till servering

Gör så här

Vispa ihop ägg och vispgrädde och tillsätt sedan resten av ingredienserna. Blanda väl. Låt stå några minuter. Stek sedan i smör på medelhög värme och rör om då och då precis som du gör när du gör scrambled eggs. När smeten fått fin färg tar du av den från plattan. Servera direkt med färska bär och Norrländsk vispgrädde. Drömfrukost!

Tips:

Receptet passar utmärkt även som efterrätt med lite extra sylt och socker på!

Grön hage, skön mage

Verum innehåller miljarder unika bakterier och är gjord på norrländsk mjölk. Nu har vår ekologiska Hälsoyoghurt dessutom blivit laktosfri. Bra både för dig med känslig mage och för naturen. Filgood till fler, helt enkelt.

Läs mer

Norrländsk njutning i alla väder

Har du provat chokladmjölk från dina norrländska mjölkbönder? Den är lika god varm som kall och passar perfekt som vardagsnjutning oavsett väder, året om.

Läs mer