Till Norrmejerier startsida
Sill med gräslökstopping

Sill med gräslökstopping

Det blir fina färger och en god krispighet med tärnade rädisor till sillen.

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(3 röster)

Ingredienser

  • 4 inlagda sillfiléer eller matjesfiléer
  • 1 knippe rädisor
  • 1 knippe gräslök
  • 3 dl Norrmejerier Gräddfil

Gör så här

Skölj och ansa rädisorna och skär dem i små tärningar. Hacka gräslöken. Skär sillen i skivor lite på snedden. Servera sillen med gräddfil och nykokt färsk potatis. Toppa med rädisor och gräslök.



Produkter i receptet:

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.