Till Norrmejerier startsida
Små potatisbakelser med ansjovis

Små potatisbakelser med ansjovis

Superenkelt och bjudfint drinktilltugg.

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(3 röster)

Ingredienser

  • 8 små färskpotatisar
  • 2 dl Norrmejerier crème fraiche
  • 100 g ansjovis
  • 1 rödlök, hackad
  • salt och peppar
  • färska örter eller gräslök

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Skrubba och baka potatisen i ca 30 minuter. Halvera dem och toppa direkt med en klick iskall crème fraiche, en ansjovisfilé, lök, salt, peppar och en grön kvist. Servera potatisbakelserna ljumma.

Andra gillade även:

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.