Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 400 g fläskfilé
  • 2 paprikor, gärna olika färger
  • 12 cocktailtomater
  • salt och nymalen peppar
  • tandpetare

snabbearnaise:

  • 1 liten finhackad schalottenlök
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 1 msk finhackad dragon
  • 1 msk fransk senap
  • 2 dl Norrmejerier Crème Fraiche

Gör så här

Skär fläskfilén i bitar. Dela paprikan i bitar. Stek fläskfilén i smör i en stekpanna tills den fått fin färg. Salta och peppra. Trä köttet på tandpetare, varva med cocktailtomater och paprika. Värm spetten i 150° ugn, ca 10 min, strax innan servering. Blanda schalottenlök, vitvinsvinäger, dragon och senap med crème fraiche. Servera såsen till spetten.

Äntligen är våra Solskensfiler här!

Smaskiga Solskensfiler för de norrländska frukostborden med smak av Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Norrmejeriers goda filsortiment

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer