Till Norrmejerier startsida
Varm macka med skinka och ananas

Varm macka med skinka och ananas

Mängd: 1 portion

3,5/5
(5 röster)

Ingredienser

  • 2 skivor vitt bröd
  • en klick Norrmejerier Smör
  • 2 skivor rökt skinka
  • 1 msk krossad, väl avrunnen ananas
  • 1 msk crème fraiche, Mexican-Chili

Gör så här

Värm smörgåsjärnet. Bred smör på brödet. Lägg på skinka, ananas och toppa med crème fraiche. Bred ut alltsammans så det blir platt. Lägg på den andra skivan vitt bröd. Grilla mackan i ett par minuter tills den är vackert guldbrun. Var försiktig så du inte bränner dig. Stäng av grillen efteråt.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Allt om norrländsk ost

När du väljer ost från dina norrländska mjölkbönder är du samtidigt med och gynnar vårt gemensamma Norrland. Men hur går det till egentligen? Och varför är det hål i osten egentligen? Här hittar du allt om våra norrländska ostar.

Allt om norrländsk ost

Laktosfritt från Norrland

Det finns massor med goda laktosfria produkter för dig som vill göra det bästa valet. Både för dig och hela vårt älskade Norrland. Har du koll på dina norrländska mjölkbönders goda laktosfria sortiment?

Läs mer