Verum® Lätt yoghurt 0,5% laktosfri Jordgubb har en slät och fin konsistens med bitar av bär innehåller den unika mjölksyrabakterien LB21. Verum Yoghurt är en källa till vitamin D. Den är gjord på svensk mjölk och passar utmärkt som den är eller med en god hemmagjord granola, flingor eller müsli. Eller varför inte blanda en härligt fräsch smoothie med alla dina favoritingredienser? En riktig kickstart på dagen! Verum har funnits i över 30 år och det har alltid handlat om en sak, att du ska må bra.
Näringsämne | Enhet | RDI |
Energi | 250kJ/60kcal | |
Fett | 0,5 g | |
varav mättat fett | <0,5 g | |
Kolhydrat | 9,2 g | |
varav sockerarter | 9,2 g | |
Protein | 3,6 g | |
Salt | 0,1 g | |
Vitamin D | 0,85 µg | (17%) |
Vitamin C | 13 mg | (16%) |
Ingredienser | Yoghurt (högpastöriserad norrländsk mjölk, mjölkprotein, laktasenzym, levande yoghurtkultur inklusive Lactobacillus rhamnosus LB21, vitamin D, vitamin C), bärberedning (jordgubbar, socker, citronjuicekoncentrat, modifierad tapiokastärkelse, förtjockningsmedel pektin, jordgubbsarom, vaniljextrakt). Jordgubbar 5,3%. Tillsatt socker 5,1%. |
Storlek | 1000 g |
Artikelnr | 1540 |
Produktgrupp | LAKTOSFRITT, VERUM®, YOGHURT |
Förvaring | Kylvara, förvaras vid högst +8°C |
Frysbar | Nej |
Kokbar | Nej |
Mer information | http://www.verum.se |