Till Norrmejerier startsida
Äppel- och rödbetssallad med pepparrotsklick

Äppel- och rödbetssallad med pepparrotsklick

En krispig sallad passar bra till julens kötträtter.

Mängd: 4 portioner

4,5/5
(9 röster)

Ingredienser

  • 2 rödbetor
  • 2 äpple
  • ½ dl pistaschnötter
  • 1 msk riven pepparrot
  • 2 dl Norrmejerier Gräddfil
  • 1 näve ruccola

Gör så här

Skala rödbetorna. Kärna ur äpplena. Skär rödbetor och äpplen i små tärningar. Hacka nötterna. Blanda pepparrot och gräddfil. Blanda alla ingredienser till salladen och servera med pepparrotsfilen.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott