Till Norrmejerier startsida
Äppel- och rödbetssallad med pepparrotsklick

Äppel- och rödbetssallad med pepparrotsklick

En krispig sallad passar bra till julens kötträtter.

Mängd: 4 portioner

4,5/5
(12 röster)

Ingredienser

  • 2 rödbetor
  • 2 äpple
  • ½ dl pistaschnötter
  • 1 msk riven pepparrot
  • 2 dl Norrmejerier Gräddfil
  • 1 näve ruccola

Gör så här

Skala rödbetorna. Kärna ur äpplena. Skär rödbetor och äpplen i små tärningar. Hacka nötterna. Blanda pepparrot och gräddfil. Blanda alla ingredienser till salladen och servera med pepparrotsfilen.

Produkter i receptet:

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.