Till Norrmejerier startsida
Hallonvåfflor med vaniljvisp

Hallonvåfflor med vaniljvisp

Mängd: 4 portioner

5/5
(1 röster)

Ingredienser

  • 1 grundsats våfflor
  • 2 dl Norrmejerier Vaniljvisp
  • 200 g färska eller styckfrysta hallon
  • citronmeliss

Gör så här

Vispa vaniljvispen och ställ i kylen. Servera våfflorna med hallon och vaniljvisp. Dekorera med citronmeliss.

Produkter i receptet:

Äntligen är våra Solskensfiler här!

Smaskiga Solskensfiler för de norrländska frukostborden med smak av Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Norrmejeriers goda filsortiment

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer