Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 1 liten purjolök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk Norrmejerier Smör
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 1/2 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 125 g rökt korv med stark smak
  • ca 1 tsk sambal oelek

Gör så här

Skiva purjolöken fint, hacka vitlöken. Fräs purjolök och vitlök mjuka i smör, tillsätt tomatpuré och grädde. Låt koka ihop. Skär korven i smala strimlor och blanda ner. Smaksätt med sambal oelek. Servera som fyllning till bakad potatis.

Andra gillade även:

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.