Till Norrmejerier startsida
Italienska parmarullar

Italienska parmarullar

Gör många av dessa, för de har en strykande åtgång

Mängd: 12 stycken

3,5/5
(388 röster)

Ingredienser

  • 2 dl Norrmejerier crème fraiche
  • salt och peppar
  • 12 skivor parmaskinka
  • ett knippe färsk basilika
  • 100 g soltorkade tomater, marinerade

Gör så här

Strimla basilika och tomater. Blanda med crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Lägg en klick på varje skiva parmaskinka och rulla ihop. Ställ rullarna kallt fram till servering.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Allt om norrländsk ost

När du väljer ost från dina norrländska mjölkbönder är du samtidigt med och gynnar vårt gemensamma Norrland. Men hur går det till egentligen? Och varför är det hål i osten egentligen? Här hittar du allt om våra norrländska ostar.

Allt om norrländsk ost

Laktosfritt från Norrland

Det finns massor med goda laktosfria produkter för dig som vill göra det bästa valet. Både för dig och hela vårt älskade Norrland. Har du koll på dina norrländska mjölkbönders goda laktosfria sortiment?

Läs mer