Till Norrmejerier startsida
Italienska parmarullar

Italienska parmarullar

Gör många av dessa, för de har en strykande åtgång

Mängd: 12 stycken

3,5/5
(697 röster)

Ingredienser

  • 2 dl Norrmejerier crème fraiche
  • salt och peppar
  • 12 skivor parmaskinka
  • ett knippe färsk basilika
  • 100 g soltorkade tomater, marinerade

Gör så här

Strimla basilika och tomater. Blanda med crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Lägg en klick på varje skiva parmaskinka och rulla ihop. Ställ rullarna kallt fram till servering.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.