Till Norrmejerier startsida
Italienska parmarullar

Italienska parmarullar

Gör många av dessa, för de har en strykande åtgång

Mängd: 12 stycken

3,5/5
(404 röster)

Ingredienser

  • 2 dl Norrmejerier crème fraiche
  • salt och peppar
  • 12 skivor parmaskinka
  • ett knippe färsk basilika
  • 100 g soltorkade tomater, marinerade

Gör så här

Strimla basilika och tomater. Blanda med crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Lägg en klick på varje skiva parmaskinka och rulla ihop. Ställ rullarna kallt fram till servering.

Äntligen är våra Solskensfiler här!

Smaskiga Solskensfiler för de norrländska frukostborden med smak av Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Norrmejeriers goda filsortiment

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer