Till Norrmejerier startsida
Italienska parmarullar

Italienska parmarullar

Gör många av dessa, för de har en strykande åtgång

Mängd: 12 stycken

3,5/5
(222 röster)

Ingredienser

  • 2 dl Norrmejerier crème fraiche
  • salt och peppar
  • 12 skivor parmaskinka
  • ett knippe färsk basilika
  • 100 g soltorkade tomater, marinerade

Gör så här

Strimla basilika och tomater. Blanda med crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Lägg en klick på varje skiva parmaskinka och rulla ihop. Ställ rullarna kallt fram till servering.

Grön hage, skön mage

Verum innehåller miljarder unika bakterier och är gjord på norrländsk mjölk. Nu har vår ekologiska Hälsoyoghurt dessutom blivit laktosfri. Bra både för dig med känslig mage och för naturen. Filgood till fler, helt enkelt.

Läs mer

Norrländsk njutning i alla väder

Har du provat chokladmjölk från dina norrländska mjölkbönder? Den är lika god varm som kall och passar perfekt som vardagsnjutning oavsett väder, året om.

Läs mer