Till Norrmejerier startsida
Ravioli med pesto och vitlök

Ravioli med pesto och vitlök

Färsk pasta, en god pesto, krispiga grönsaker och några rejäla klickar vitlöks-crème fraiche, så enkelt och så väldigt gott. En helt ny favoriträtt.

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(3 röster)

Ingredienser

  • färsk raviolipasta för 4 portioner
  • 250 g broccoli, färsk eller fryst
  • en näve färska eller frysta sockerärtor
  • 4 msk pesto
  • 4 msk crème fraiche Vitlök
  • salt och nymald svartpeppar

Gör så här

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Lägg i broccoli och sockerärtor den sista minuten av koktiden. Häll av vattnet, lägg direkt upp på tallrik och fördela pestoklickar och crème fraicheklickar över den rykande heta pastan. Vrid ett par varv på svartpepparkvarnen och njut direkt!

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.