Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 4 dl kall risgrynsgröt
  • 2 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 1 msk strösocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • jordgubbssylt

Gör så här

Vispa grädden. Smaksät den kalla risgrynsgröten med socker och vaniljsocker. Rör den smidig. Blanda försiktigt risgrynsgröten med den grädden. Servera med jordgubbssylt.

Andra gillade även:

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.