Mängd: ca 20 st
Muffins:
Frosting:
Muffins:
Sätt ugnen på 190°C och smält smöret. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Rör ner det smälta smöret och mjölken. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och rör ner. Hacka chokladen i bitar och blanda i. Fyll muffinsformarna till ¾. Ifall du vill ha toppigare muffins som håller formen kan man använda en muffinsplåt. Grädda muffinsarna i ca 15 min.
Frosting:
Blanda de torra ingredienserna med varandra. Tillsätt smör och rör ihop. Häll i lite mjölk i taget tills du får en fast glasyr som du sedan brer ut på muffinsen. Använd en sked och bred ut ett lagom tjockt lager. Skålla mandlarna och smält chokladen. Tryck ner 2 mandlar och 2 minimarshmallows på varje cupcake och ringla sedan över lite smält choklad. Ifall man inte har minimarshmallows kan man köpa de i vanlig storlek och klippa i mindre bitar.