Mängd: 4 portioner
Ansa sockerärtorna och skär rädisorna på hälften. Finhacka löken och stek i smör i en kastrull utan att den tar färg. Häll över ¾ av champagnen och låt koka 1 min. Häll på grädde och hummerfond och låt koka ned till hälften. Smaka av med vitpeppar och ev. lite salt.
Koka potatisen mjuk i fiskbuljong. Låt ånga av och pressa i potatispress. Blanda till mos med smör, mjölk och äggulor. Smaka av med salt och peppar. Spritsa potatismoset till toppar. Sätt ugnen på 225° grill. Gratinera potatistopparna i ca 5 minuter tills de fått fin färg och är varma. Stek sockerärtor och rädisor i smör tills de börjar bli lite mjuka. Salta och peppra. Dela fiskfiléerna på längden och rulla varje del till en rulle. Fäst med tandpetare. Koka fiskfiléerna varsamt i ett par minuter tills de är genomkokta. Ta upp med hålslev. Värm såsen och vispa i resten av champagnen. Servera rödtungsfiléerna med champagnesås, de smörstekta grönsakerna och potatistopparna. Garnera med citronklyftor.