Till Norrmejerier startsida
Rökt skinka i rullar med sallad och rädisor

Rökt skinka i rullar med sallad och rädisor

Hur enkelt som helst, men ändå en fin liten förrätt eller tilltugg före middagen. Om rädisorna är stora, så finhacka dem istället för att skära rundlar.

Mängd: 4 portioner

4/5
(8 röster)

Ingredienser

  • 16 skivor rökt skinka
  • 2 dl crème fraiche + peppar efter tycke och smak
  • 1 salladshuvud
  • 1 knippe rädisor
  • (16 tandpetare)

Gör så här

Skär rädisorna i tunna rundlar och blanda med crème fraiche. Lägg ett salladsblad och en klick röra på varje skinkskiva. Rulla ihop och fäst med en tandpetare.

Äntligen är våra Solskensfiler här!

Smaskiga Solskensfiler för de norrländska frukostborden med smak av Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Norrmejeriers goda filsortiment

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer