Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 100 g rökt skinka
  • 1 liten finhackad rödlök
  • 1/2 dl hackad ättiksgurka eller annan inlagd gurka
  • 1 dl riven lagrad ost, t ex Norrmejerier Präst®
  • 1 dl hackad persilja
  • 2 dl Norrmejerier Gräddfil
  • salt och peppar

Gör så här

Skär skinkan i tunna strimlor, blanda samman alla ingredienser till fyllningen. Smaksätt med salt och peppar. Servera som fyllning till bakad potatis.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.