Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 3 dl Västerbottensost, riven
  • 600 g benfri fiskfilé tex. Abborre
  • Skagen fiskkrydda
  • 2 ägg
  • 2 dl vetemjöl
  • Norrmejerier Smör till stekning

Gör så här

Krydda fiskfiléerna väl med fiskkrydda. Låt dem dra i kylen någon timme. Blanda ägg och Västerbottensost. Hetta upp en stekpanna och bryn smöret. Vänd fisken i vetemjöl och doppa sedan i ostblandningen. Se till att det fastnar ordentligt. Stek fiskfiléerna gyllenbruna. Servera med tomatsallad eller en mild tomatsås. Pasta, ris eller potatis passar bra till.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.