Till Norrmejerier startsida
Fullkornstrianglar med feta och spenat

Fullkornstrianglar med feta och spenat

Mängd: 16 stycken

4/5
(7 röster)

Ingredienser

  • 100 g fetaost
  • en näve färsk bladspenat, hackad
  • 1 röd paprika, tärnad
  • 1 dl Mini fraiche
  • salt och peppar
  • 4 skivor fullkornsbröd
  • 100 g rostade pinjenötter

Gör så här

Smula fetaosten och blanda med spenat, paprika och minifraiche. Krydda med salt och nymald svartpeppar. Skär fullkornsbrödet i trianglar. Lägg upp röran på trekanter av fullkornsbrödet. Toppa med pinjenötter och lite hackad paprika.

Äntligen är våra Solskensfiler här!

Smaskiga Solskensfiler för de norrländska frukostborden med smak av Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Norrmejeriers goda filsortiment

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer