Till Norrmejerier startsida
Gratinerad kassler med Västerbottensost®

Gratinerad kassler med Västerbottensost®

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(1 röster)

Ingredienser

  • 400 g kassler
  • 2½ dl Norrmejerier Pastagrädde
  • 2 dl riven Västerbottensost®
  • 1 msk riven pepparrot
  • 2 stjälkar blekselleri
  • 1 äpple
  • 50 g salladsmix

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Skär kasslern i skivor och lägg i en ugnsfast smörd form. Slå på pastagrädde och ost och gratinera i ca 15 min tills gratängen fått fin färg.
Skiva blekselleri och äpple tunt. Blanda salladen med riven pepparrot, blekselleri och äpple. Servera salladen till den gratinerade kasslern.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.