Till Norrmejerier startsida
Hallonparfait

Hallonparfait

Denna dessert brukar ha en rykande åtgång.

Mängd: 6-8 portioner

3/5
(13 röster)

Ingredienser

  • 2 1/2 dl Norrmejerier Vaniljvisp
  • 2 äggulor
  • 1 dl strösocker
  • 225 g frysta hallon

till servering:

  • 100 g färska hallon

Gör så här

Vispa vaniljvispen.Vispa äggulor och socker pösigt. Vänd ihop med frysta hallon och fyll i en plastfolieklädd form. Frys i ca 4 timmar. Ta ut i god tid innan servering och skeda upp i portionsskålar. Garnera med färska hallon.

Produkter i receptet:

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott