Till Norrmejerier startsida
Jessicas Dillpesto

Jessicas Dillpesto

God svensk variant av pesto. Perfekt att blanda med nyskalade räkor och servera på rostat lantbröd med en citronklyfta. Ett vitt Alsace vin passar bra till.

4,5/5
(9 röster)

Ingredienser

  • 1 kruka dill
  • 1 liten näve ruccola
  • 1 påse pinjenötter
  • olivolja
  • 1 msk citronsaft
  • salt och peppar
  • 150 g Västerbottensost, riven

Gör så här

Mixa alla ingredienser utom osten. Späd med olivolja till önskad konsistens. Rör ner osten.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.