Till Norrmejerier startsida
Kycklingfyllda pastarullar

Kycklingfyllda pastarullar

Mängd: 4 portioner

4/5
(30 röster)

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 200 g champinjoner
  • 1 gul lök
  • en klick Norrmejerier Smör
  • salt och peppar
  • 1 paket färska lasagneplattor
  • 5 dl Norrmejerier Pastagrädde
  • 1 dl riven Västerbottensost

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Strimla kyckling, hacka lök och svamp. Fräs i smör. Krydda med salt och peppar Skär avlånga bitar av pastan, ca 10 cm breda. Beräkna 2 pastarullar per person. Lägg en sträng fyllning på varje bit och rulla ihop till ett rör. Lägg i smörd form med skarven nedåt. Häll på nästan all pastagrädde och täck med riven ost. Grädda i ca 20 minuter. Värm resten av pastagrädden och servera vid sidan om tillsammans med en härlig sallad.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.