Till Norrmejerier startsida
Kycklingfyllda pastarullar

Kycklingfyllda pastarullar

Mängd: 4 portioner

4/5
(25 röster)

Annons

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 200 g champinjoner
  • 1 gul lök
  • en klick Norrmejerier Smör
  • salt och peppar
  • 1 paket färska lasagneplattor
  • 5 dl Norrmejerier Pastagrädde
  • 1 dl riven Västerbottensost

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Strimla kyckling, hacka lök och svamp. Fräs i smör. Krydda med salt och peppar Skär avlånga bitar av pastan, ca 10 cm breda. Beräkna 2 pastarullar per person. Lägg en sträng fyllning på varje bit och rulla ihop till ett rör. Lägg i smörd form med skarven nedåt. Häll på nästan all pastagrädde och täck med riven ost. Grädda i ca 20 minuter. Värm resten av pastagrädden och servera vid sidan om tillsammans med en härlig sallad.