Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 300 g pasta, gärna farfadelle
  • 200 g färsk lax
  • 2 dl crème fraiche + Blåmögelost efter smak
  • 50 g färsk spenat

Gör så här

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Skär laxen i 2x2 cm stora kuber. Värm crème fraiche i en kastrull, tillsätt laxen och vänd runt. Låt puttra några minuter. Smaka av med salt och peppar. Skölj spenaten och blanda med den nykokta pastan och laxsåsen. Toppa gärna med några dillkvistar, spenat och nymalen svartpeppar.

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.