Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 3 stekta eller grillade kycklingar
  • 12 dl kokt ris (=ca 6 dl okokt)
  • 1 burk krossad ananas, ca 250 g
  • 1 burk ananasringar, ca 435 g
  • 5 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 3/4 dl senap

Tillbehör: t ex

  • russin, salta jordnötter, ananasbitar, mango chutney, kokos

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Smörj en långpanna. Blanda kokt ris och krossad ananas. Bred ut i långpannan. Rensa kycklingen och fördela kycklingköttet på risbädden. Låt ananasringarna rinna av. Dela dem i halvor och fördela över kycklingen. Vispa grädden (inte för hårt). Tillsätt senap. Bred blandningen över. Grädda 15-20 min eller tills rätten fått fin färg. Severa med några av tillbehören i skålar på bordet.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott