Till Norrmejerier startsida
Pennepasta med kyckling och ärtor

Pennepasta med kyckling och ärtor

Lätt och enkelt med sås och kyckling i samma kastrull.

Mängd: 2 portioner

3/5
(2 röster)

Ingredienser

  • 2 portioner pennepasta
  • 100 g frysta ärtor
  • 200 g kycklingfilé
  • 1 dl hönsbuljong
  • 2,5 dl Norrmejerier Pastagrädde.

Gör så här

Koka pastan enligt anvisning på paketet. Lägg i ärtorna när det är 1 minut kvar av koktiden. Strimla kycklingen och koka den i 5 minuter i buljongen. Rör ned pastagrädde och låt bli genomvarmt. Häll kycklingen över pastan.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.