Till Norrmejerier startsida
Cannelloni fylld med kycklingröra

Cannelloni fylld med kycklingröra

Cannelloni är stora pastarullar som man fyller med denna läckra kycklingröra. Lite lyxigare lasagne!

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(48 röster)

Ingredienser

  • 12 st Cannelloni
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 kycklingfiléer
  • 1 msk Norrmejerier Smör
  • 3 små paprikor i olika färger
  • 4 dl Norrmejerier Pastagrädde
  • 2 dl Norrmejerier Mjölk
  • 2 dl riven Västerbottensost
  • salt och peppar

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Finhacka lök och vitlök. Skär kycklingköttet i små tärningar. Skär paprika i tärningar. Stek löken mjuk i lite av smöret. Tillsätt paprika och kyckling och stek klart. Smaka av med salt och peppar. Fyll cannellonin med kycklingfräset och lägg dem på rad i en ugnsfast smörd form. Blanda pastagrädde med mjölk och häll över cannellonin. Strö över osten och gratinera ca 40 minuter.

Grön hage, skön mage

Verum innehåller miljarder unika bakterier och är gjord på norrländsk mjölk. Nu har vår ekologiska Hälsoyoghurt dessutom blivit laktosfri. Bra både för dig med känslig mage och för naturen. Filgood till fler, helt enkelt.

Läs mer

Norrländsk njutning i alla väder

Har du provat chokladmjölk från dina norrländska mjölkbönder? Den är lika god varm som kall och passar perfekt som vardagsnjutning oavsett väder, året om.

Läs mer