Till Norrmejerier startsida
Cannelloni fylld med kycklingröra

Cannelloni fylld med kycklingröra

Cannelloni är stora pastarullar som man fyller med denna läckra kycklingröra. Lite lyxigare lasagne!

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(48 röster)

Ingredienser

  • 12 st Cannelloni
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 kycklingfiléer
  • 1 msk Norrmejerier Smör
  • 3 små paprikor i olika färger
  • 4 dl Norrmejerier Pastagrädde
  • 2 dl Norrmejerier Mjölk
  • 2 dl riven Västerbottensost
  • salt och peppar

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Finhacka lök och vitlök. Skär kycklingköttet i små tärningar. Skär paprika i tärningar. Stek löken mjuk i lite av smöret. Tillsätt paprika och kyckling och stek klart. Smaka av med salt och peppar. Fyll cannellonin med kycklingfräset och lägg dem på rad i en ugnsfast smörd form. Blanda pastagrädde med mjölk och häll över cannellonin. Strö över osten och gratinera ca 40 minuter.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott