Till Norrmejerier startsida
Svamphattar fyllda med biff och peppar

Svamphattar fyllda med biff och peppar

Använd stora champinjoner eller som här på bilden den extra stora portabellasvampen.

Mängd: 8 stycken

4/5
(2 röster)

Ingredienser

  • 200 g lövbiff
  • en klick Norrmejerier Smör
  • 2 dl crème fraiche Peppar
  • ruccola
  • salt och peppar

Gör så här

Skär bort foten på svampen. Bryn svamphattarna i stekpanna
eller stek dem i ugn i 10 minuter, 200°. Bryn under tiden lövbiffen skuren i strimlor. Lägg en klick crème fraiche på varje svamphatt, ett par strimlor kött och lite mer crème fraiche. Toppa med ruccola, flingsalt och nymald svartpeppar. Serveras ljumma som plockmat eller med ris och sallad.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.