Till Norrmejerier startsida
Tunnbrödsnittar med ägg och kaviar

Tunnbrödsnittar med ägg och kaviar

Mängd: 4 portioner

4/5
(29 röster)

Ingredienser

  • 2 hårdkokta ägg
  • 4 msk kaviar
  • 1 dl Norrmejerier Crème Fraiche
  • 2 rektangulära mjuka tunnbröd
  • 1 näve färsk spenat

Gör så här

Skala och finhacka äggen. Blanda med kaviar och crème fraiche. Bred ägg och kaviarblandningen på tunnbröden. Toppa med spenat och rulla ihop till rullar. Skär i bitar och lägg upp på fat.

Äntligen är våra Solskensfiler här!

Smaskiga Solskensfiler för de norrländska frukostborden med smak av Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Norrmejeriers goda filsortiment

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer