Förslag på fyllningar 1 dl Crème Fraiche 100 g champinjoner i tunna skivor 100 g riven Västerbottensost® färsk oregano 1 dl Lätt Crème Fraiche Paprika Chili 1 liten färsk ananas i bitar 12 skivor skinka, strimlad 100 g riven Västerbottensost® 1 dl Lätt Crème Fraiche Paprika Chili ca 24 skivor salami 100 g soltorkad tomat 100 g riven Västerbottensost® färsk basilika
Mängd: ca 8 små pizzor
Smula sönder jästen i en bunke och lös den i lite av vattnet.
Tillsätt resterande vatten, olja och salt. Tillsätt mjölet, lite i taget och arbeta ihop till en smidig deg. Låt degen jäsa under duk i 20 min. Sätt ugnen på 250°. Dela degen i 8 delar och rulla till bollar. Kavla ut till rundlar på mjölat bakbord.
Lägg på valfri fyllning, varje fyllning räcker till 8 pizzor, och grädda pizzorna ca 10 min eller tills de fått fin färg.