Till Norrmejerier startsida
Jordgubbar med lättvispad flädergrädde

Jordgubbar med lättvispad flädergrädde

Jordgubbar är goda som de är. Om det behövs kan du pudra på lite florsocker för att få en mjuk sötma.

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(12 röster)

Ingredienser

  • 1 liter jordgubbar
  • 3 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 1 msk koncentrerad flädersaft
  • florsocker
  • citronmeliss

Gör så här

Snoppa jordgubbarna och skär dem i klyftor eller halvor. Vispa grädden lätt och blanda med flädersaft. Servera jordgubbarna med flädergrädde och sikta eventuellt lite florsocker på. Garnera med citronmeliss.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.