Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 8 tjocka skivor julskinka
  • 2 dl Norrmejerier Crème Fraiche
  • 2 msk grov fransk senap
  • 1 tsk honung
  • 2 juläpplen
  • saft av ½ citron
  • några salladsblad
  • 8 bitar hårt tunnbröd
  • salt och nymalen peppar

till dekoration:

  • persilja

Gör så här

Tärna skinkan fint. Blanda skinka med crème fraiche, senap och honung. Salta och peppra. Kärna ur äpplena och skär dem i skivor. Pressa över citronsaft.
Lägg ett salladsblad på varje tunnbröd. Toppa med äpple och en klick skinkröra. Dekorera med persilja.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.