Till Norrmejerier startsida
Rostat tunnbröd med löjrom och crème fraiche

Rostat tunnbröd med löjrom och crème fraiche

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(25 röster)

Ingredienser

  • 2 mjuka runda tunnbröd
  • 4 msk löjrom (alt röd caviar)
  • 4 msk Norrmejerier crème fraiche
  • 1 finhackad schalottenlök
  • 4 kvistar dill
  • nymalen vitpeppar
  • 1 msk Norrmejerier Smör
  • några salladsblad
  • 4 citronklyftor
  • tandpetare

Gör så här

Rosta tunnbröden lätt i en stekpanna. Blanda löjrom, crème fraiche, schalottenlök och lite finhackad dill. Smaka av med nymalen vitpeppar. Smöra tunnbröden och lägg på ett salladsblad, fyll med blandningen. Rulla ihop till strutar och fäst med tandpetare. Dekorera med dill och citron.

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.