Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 1 pkt färska lasagneplattor
  • 500 g färska kantareller
  • 1 liten purjolök, hackad
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • Norrmejerier Smör till stekning
  • 100 g Västerbottensost
  • 3 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 2½ dl Norrmejerier Pastagrädde

Gör så här

Stek svamp, purjo och vitlök i smör. Tillsätt grädde och låt koka ihop. Rör ner osten och låt svalna. Skär lasagneplattorna i bitar på ca 15 cm. Lägg fyllningen mot ena kanten på varje lasagneplatta och rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnsform och häll över pastagrädde. Grädda enligt anvisning på lasagneplattorna.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.