Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 2 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 2 dl strösocker
  • 2 dl ljus sirap
  • finrivet skal av 1 tvättad citron
  • knäckformar

Gör så här

Koka grädde, socker och sirap i en tjockbottnad kastrull. Ställ upp knäckformar på en smord plåt, så välter de inte så lätt. Koka knäcken ca 20 minuter tills den når 122° eller gör kulprovet. Låt knäcken svalna lite och blanda i citronskalet. Häll upp knäcken i en liten kanna och fyll formarna.

Grön hage, skön mage

Verum innehåller miljarder unika bakterier och är gjord på norrländsk mjölk. Nu har vår ekologiska Hälsoyoghurt dessutom blivit laktosfri. Bra både för dig med känslig mage och för naturen. Filgood till fler, helt enkelt.

Läs mer

Norrländsk njutning i alla väder

Har du provat chokladmjölk från dina norrländska mjölkbönder? Den är lika god varm som kall och passar perfekt som vardagsnjutning oavsett väder, året om.

Läs mer