Till Norrmejerier startsida
Köttbullar med bacon

Köttbullar med bacon

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(27 röster)

Ingredienser

  • 1 liten gul lök
  • 50 g bacon
  • ½ dl ströbröd
  • 1 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 500 g blandfärs
  • 1 ägg
  • salt och nymalen peppar

Gör så här

Finhacka löken. Strimla bacon tunt. Stek lök och bacon i en stekpanna. Blanda ströbröd och grädde och låt stå och svälla en liten stund. Blanda i färs, ägg, lök- och baconblandningen. Salta och peppra. Rulla till köttbullar och stek gyllene i smör. Servera gärna med lingon.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Allt om norrländsk ost

När du väljer ost från dina norrländska mjölkbönder är du samtidigt med och gynnar vårt gemensamma Norrland. Men hur går det till egentligen? Och varför är det hål i osten egentligen? Här hittar du allt om våra norrländska ostar.

Allt om norrländsk ost

Laktosfritt från Norrland

Det finns massor med goda laktosfria produkter för dig som vill göra det bästa valet. Både för dig och hela vårt älskade Norrland. Har du koll på dina norrländska mjölkbönders goda laktosfria sortiment?

Läs mer