Till Norrmejerier startsida
Köttbullar med bacon

Köttbullar med bacon

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(27 röster)

Ingredienser

  • 1 liten gul lök
  • 50 g bacon
  • ½ dl ströbröd
  • 1 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 500 g blandfärs
  • 1 ägg
  • salt och nymalen peppar

Gör så här

Finhacka löken. Strimla bacon tunt. Stek lök och bacon i en stekpanna. Blanda ströbröd och grädde och låt stå och svälla en liten stund. Blanda i färs, ägg, lök- och baconblandningen. Salta och peppra. Rulla till köttbullar och stek gyllene i smör. Servera gärna med lingon.

Äntligen är våra Solskensfiler här!

Smaskiga Solskensfiler för de norrländska frukostborden med smak av Äpple/Päron och Kokos/Passion.

Norrmejeriers goda filsortiment

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer