Till Norrmejerier startsida
Köttbullar med bacon

Köttbullar med bacon

Mängd: 4 portioner

3,5/5
(40 röster)

Ingredienser

  • 1 liten gul lök
  • 50 g bacon
  • ½ dl ströbröd
  • 1 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 500 g blandfärs
  • 1 ägg
  • salt och nymalen peppar

Gör så här

Finhacka löken. Strimla bacon tunt. Stek lök och bacon i en stekpanna.
Blanda ströbröd och grädde och låt stå och svälla en liten stund. Blanda i färs, ägg, lök- och baconblandningen.
Salta och peppra. Rulla till köttbullar och stek gyllene i smör.
Servera gärna med lingon.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.