Frasigt, saftigt och smakrikt. Kycklingfilé fylld med Västerbottensost är utmärkt att bjuda på. Den går fint att förbereda och sedan bara grädda när det är dags för servering.
Mängd: 4 portioner
svampsås:
tillbehör:
Sätt ugnen på 200°. Stek kycklingfiléerna runt om ca 5-10 min. Låt dem svalna, krydda runt om. Skär en ficka i varje filé och fyll med en bit ost. Smält smöret och pensla 4 filoark. Lägg arken ovanpå varandra, dela dem i fyra bitar. Svep varje filé i fyra lager ark. Nyp/vik ihop paketen och pensla med uppvispat ägg. Stek dem i ugn 20 minuter. Låt tomaterna steka med i ugnen. Skiva och bryn svampen under tiden. Häll på grädde och soja och låt koka ihop tills såsen är krämig. Krydda med salt och peppar. Servera med smörsvängd bladspenat.