Till Norrmejerier startsida
Pytt i panna med renskav

Pytt i panna med renskav

Mängd: 4 portioner

4/5
(15 röster)

Annons

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 2 msk Norrmejerier Smör
  • 1 paket renskav
  • 100 g rökt sidfläsk
  • 4 kokta potatisar
  • 2 dl Norrmejerier Crème Fraiche Champinjon - Kantarell
  • 4 ägg
  • 1 dl inlagda rödbetor
  • 1 msk hackad persilja

Gör så här

Skala och finhacka löken. Hetta upp smör i pannan. Stek löken tills den fått fin färg. Skär renskaven och sidfläsk i mindre bitar. Stek renskaven och sidfläsk med löken tills den får lite färg. Skär potatisen i bitar och låt den steka med i pytten. Rör i crème fraiche. Salta och peppra. Stek äggen i lite smör i en stekpanna. Skär rödbetorna i mindre bitar. Servera pytten med äggen och inlagda rödbetor. Strö över persiljan.

Tips:

TIPS! Skär upp alla ingredienser inomhus så går det supersnabbt att göra klart pytten ute.

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.