Till Norrmejerier startsida
Pytt i panna med renskav

Pytt i panna med renskav

Mängd: 4 portioner

4,5/5
(9 röster)

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 2 msk Norrmejerier Smör
  • 1 paket renskav
  • 100 g rökt sidfläsk
  • 4 kokta potatisar
  • 2 dl Norrmejerier Crème Fraiche Champinjon - Kantarell
  • 4 ägg
  • 1 dl inlagda rödbetor
  • 1 msk hackad persilja

Gör så här

Skala och finhacka löken. Hetta upp smör i pannan. Stek löken tills den fått fin färg. Skär renskaven och sidfläsk i mindre bitar. Stek renskaven och sidfläsk med löken tills den får lite färg. Skär potatisen i bitar och låt den steka med i pytten. Rör i crème fraiche. Salta och peppra. Stek äggen i lite smör i en stekpanna. Skär rödbetorna i mindre bitar. Servera pytten med äggen och inlagda rödbetor. Strö över persiljan.

Tips:

TIPS! Skär upp alla ingredienser inomhus så går det supersnabbt att göra klart pytten ute.